Oferim garantia succesului implementarii pentru ca avem QlikView!


Pentru tine, pentru a lua deciziile corecte

Pentru organizatii mai productive si de succes

Pictograma QlikView Business Intelligence campion
Indiferent daca esti CEO sau CFO intr-o corporatie multinationala, sau esti managerul unui grup de lucru in cadrul unui departament sau un simplu antreprenor ce vrea sa-si dezvolte afacerea, QlikView iti poate oferi raspunsurile de care ai nevoie.

 • Analiza si raportare ad-hoc in mod grafic, interactiv, cu o viteza incredibila
 • Simulari rezultate posibile, previziuni si analiza impact decizii bazate pe informatii istorice din orice sursa de date structurata (ERP, CRM, SCM, DataWarehouse, Excel, fisiere text)
 • Analiza drill-down fara limitari dimensionale, animatii si posibilitate push - date in timp real
 • Aceeasi interfata si mod de lucru pe desktop, online sau pe telefonul mobil
Alege de mai jos industria in care activezi sau contacteaza-ne pentru a-ti oferi pre-analiza GRATUIT pe modelul tau de afaceri.


De la date din .txt la date din ERP

Cu QlikView poti analiza datele intr-un mod in care pana acum puteai doar visa
 • QlikView le permite celor 12.000 de clienti sa beneficieze de rezultatele investitiei intr-un timp foarte scurt care se masoara in zile sau saptamani.
 • De la magazinul din colt ce poate folosi QlikView Personal Edition GRATUIT pentru analiza vanzarilor pana la Universitati ce pot folosi QlikView Enterprise Edition pentru raportarea si analiza bugetelor, a granturilor, a proiectelor de investitii, a achizitiilor, a rezultatelor studentilor si a profesorilor, QlikView poate face diferenta.

Raportul Gartner 2010

Get Adobe Flash player


QlikView pe industrii

Retail

QlikView Retail - Analize vanzari,clienti,inventar,training,performanta Folosesti tabloul de bord pentru a monitoriza indicatorii cheie de performanta in timp real? Testezi diferite scenarii pentru a determina cea mai buna decizie? Vizualizezi costurile la nivel de proces si activitate pentru a descoperi adevaratul profit net? Monitorizezi executia si impactul asupra profitabilitatii?

 • Cat dureaza analiza vanzari multianuala pe produs? Dar pe divizie? Pe punct de lucru? Per Total? Pe zi? Pe luna? Pe saptamana?
 • Cat dureaza analiza portofoliului de produse? Este interactiva? Poti identifica usor care sunt produsele cu profitabilitate scazuta? Le poti selecta intr-o secunda de pe un grafic cu mii de produse?

Mai mult despre Retail

Administratie publica

QlikView Administratie publica - Analize financiare, procese interne,servicii catre cetateni, resurse umane, crestere si performantaMaximizarea valorii aduse de serviciile publice oferite cetatenilor este o provocare continua si o sursa continua de stres. Avand in vedere situatia economica actuala, presiunea este maxima.

 • QlikView te ajuta sa optimizati resursele limitate, controland cheltuielile si administrand riscurile posibile.
 • Ofera suport in procese critice cum ar fi bugetarea si administrarea cheltuielilor, controlul criminalitatii si a infractiunilor, managementul performantei si a riscurilor, ajutand institutiile publice sa alinieze strategiile si procesele cu rezultatele dorite.

Mai mult despre Administratie publica


Productie

QlikView Productie - analiza financiara, analiza clienti, procese interne, inovatie crestere si performanta Poti identifica proactiv problemele din lantul de aprovizionare? Poti identifica usor adevaratul cost de productie? Beneficiezi de cele mai bune preturi si cele mai calitative servicii din partea furnizorilor? Deciziile sunt luate de cei mai aproape de hala de productie pentru a imbunatati cu adevarat performanta?

 • Sintetizezi informatii din mai multe surse pentru a avea o imagine generala a lantului de aprovizionare si distributie?
 • Poti identifica modalitati de crestere a profitului prin oferirea de reduceri clientilor cheie?
 • Urmaresti nesincronizarile intre livrarile de la furnizori, programarea in productie si depozitare pentru a fluidiza operatiile?

Mai mult despre Productie

Comunicatii

QlikView comunicatii (telecom) - analiza sisteme, analiza practici, maturitate, strategii de implementare, integrare, procese interne si performanta Dispui de un tablou in timp real cu indicatori critici cum ar fi retentia clientilor sau cresterea veniturilor? Poti vizualiza interactiv si optimiza procesele operationale si procesele ce implica resurse umane? Poti identifica modalitati de generare venituri mai mari din canalele pe care le folositi? Poti gasi in rapoarte cai de dezvoltare a unor servicii noi, inovative?

 • Poti analiza clientii si crea profile care sa corespunda anumitor oferte intr-un mod interactiv?
 • Poti analiza clientii si vanzarile si efectua modele de predictie cu sute de dimensiuni?

Mai mult despre Comunicatii


Servicii financiare

QlikView banca, asigurari, fonduri de investitii - analiza venituri,rentabilitate investitii,costuri,nivel profitabilitate dobanda, mijloace,managementul riscurilor, investiilor,comportamentul clientului Beneficiezi de instrumente grafice interactive care sa permita managementul riscurilor, optimizarea fortei de munca sau analiza dosarelor de dauna? Esti nevoit sa iei decizii rapide, sa le sustii, fara a avea resursele necesare pentru a dezvolta rapoarte sau sisteme de asistare a deciziilor?

 • Poti identifica, evalua si diminua riscurile cu indicatori de risc predefiniti?
 • Poti crea rapid noi scenarii de afaceri si sa va decideti asupra unor actiuni care sa maximizeze crearea de valoare?
 • Ai acces la ferestre inteligente care sa selecteze informatiile relevante, legate de context, pentru a permite utilizatorilor ce sa faca, cand sa faca si de ce - cu o pregatire minima?

Mai mult despre Servicii Financiare

Sanatate

QlikView Sanatate - analiza financiara, analiza pacientilor,analiza operationala si responsabilitate sociala Ai nevoie de o solutie de planificare si consolidare care sa fie intuitiva, sa adere la procesele standard si sa va ajute sa identificati riscuri potentiale?

 • Vrei sa cresti eficienta?
 • Vrei sa imbunatatiti cash flow-ul?
 • Vrei sa controlezi costurile?
 • Vrei sa imbunatatesti serviciile de ingrijire a pacientilor?
 • Vrei sa scazi timpii de asteptarea a pacientilor?

Mai mult despre Sanatate


Pentru ALTE INDUSTRII contacteaza-ne pentru preanaliza GRATUITA