Oferim garantia succesului implementarii pentru ca avem QlikView!


BI sau Business Intelligence

Utilizarea acelei informatii care permite organizatiilor sa ia cele mai bune decizii, sa masoare, administreze si sa optimizeze performantele astfel incat sa devina eficiente si sa obtina beneficii

Pictograma QlikView PuzzleQlikView schimba totul.

Este un nou tip de instrument Business Intelligence care este usor de folosit si cu care iti poti recupera investitia intr-un timp record.

Cu un succes la clienti nemaiintalnit pana acum si cu o garantie de returnare a investitiei, nu este de mirare ca atat de multe companii se orienteza catre QlikView, produsul BI cu cea mai rapida crestere din lume.

QlikView iti ofera puterea de a manevra cantitati imense de date intr-un mod facil si-ti permite analizarea datelor din surse multiple, rularea de scenarii “Ce ar fi daca” si tiparirea rapoartelor complexe in orice mod iti doresti, fara limitari.

Pentru prima data puterea de a avea acces la informatii care sa iti ofere raspunsuri este aici pentru a lua deciziile corecte si pentru a le pune in practica acum.


viitorul Business Intelligence

Un raport Gartner a previzionat urmatoarele evolutii in ceea ce priveste piata BI:
(Vineri, 29 ianuarie 2010 )
  • [Gartner] se asteapta ca inovatia si cresterea sa continue in ariile [componentele platformei] noi care reusesc sa implementeze aplicatii BI usor si rapid de utilizat si intuitive intr-o varietate de date din, si din afara organizatiilor, de dimensiuni foarte mari.

Raportul Gartner 2010

Get Adobe Flash player


mai mult despre qlikview

Simplitate si putere

Indicator performanta QlikViewUsor de utilizat si de invatat. Dezvoltat pentru utilizatorul final cat si pentru cel tehnic.

Raspuns instant la intrebari

Performanta in analize la viteza incredibila Exploreaza informatiile fara limite. Nu mai trebuie sa astepti niciodata un raport static.


Valoare in timp foarte scurt

Implementare QlikView in cateva zileImplementare in zile, saptamani sau luni.

Implementari de orice dimensiune

Scalabilitate QlikView de la IMM la companii mari Poate beneficia de el atat un simplu utilizator cat mai ales companiile multinationale.


Perfect pentru companiile mari

QlikView analizeaza cu milioane de inregistrari Ofera suport in luarea deciziilor in peste 1000 de companii mari.

Implementare in orice mediu

Poti accesa QlikView de pe Laptop, iPhone, BlackBerry Pe infrastructura clientului, in cloud, pe mobil sau pe laptop.Mai mult despre QlikView