Oferim garantia succesului implementarii pentru ca avem QlikView!


QlikView - Sanatate

Aplicatii Inteligente - Instrumente grafice la indemana dumneavoastra

Maximizeaza resursele financiare, estimeaza gradul de ocupare paturi, identifica tendinte si modele, analizeaza date financiare si legate de pacient in acelasi timp. Toate cu QlikView BI (Business Intelligence).

Model de analiza financiara in domeniul sanitar.

Click aici pentru a viziona un video cu implementare QlikView intr-un spital din Suedia.
Spitalul Universitar Sahlgrenska foloseste QlikView pentru a ajuta pacientii cu interventii chirurgicale cerebrale sa supravietuiasca interventiei.

Beneficii

Cu QlikView se poate reduce timpul necesar pentru crearea si aprobarea bugetului, se pot lua decizii calculate, se poate creste eficienta utilizatorilor cu minimum de pregatire si reduce riscurile, astfel incat poti continua sa gasesti metode inovatoare de intampinare a nevoilor critice ale pacientilor. QlikView ofera:
  • Model de date uniform care uneste datele financiare de cele legate de pacient pentru o planificare mai corecta. Se pot folosi date din contabilitate, personal, salarizare si dosare pacienti pentru modelare. Astfel, pot fi create proiectii a volumului de pacienti si pret per servicii.
  • Raportare si analiza financiara si operationala, inclusiv rapoarte de management si analize multidimensionale.
  • Analiza informatii istorice si recunoastere tendinta in modelele de primire pacienti, in diagnosticul pacientilor, programarile operatiilor si alti indicatori cheie pentru a optimiza utilizarea resurselor si costurile variabile.

Contacteaza-ne pentru analiza!